Blog

Competició ClimateLaunchpad 2020

ClimateLaunchpad és la major competició mundial d’Idees de Negoci Cleantech.

Si estàs interessat pots presentar la teua candidatura. La teua idea ha d’estar relacionada amb les energies renovables, eficiència energètica, *smart *cities, cicle de l’aigua, gestió de residus, indústria sostenible, mobilitat urbana, qualitat de l’aire, processos productius sostenibles o qualsevol altra manera de reduir emissions de CO₂ i afrontar el canvi climàtic.

Els 16 guanyadors de la Gran Final Mundial obtindran accés directe a Climate KIC Accelerator, el major programa d’acceleració de tecnologia neta d’Europa. Els 3 millors poden guanyar un premi de 2.500 a 10.000 euros.

En 2020 ClimateLaunchpad se celebrarà en més de 55 països.

Per a més informació pots punxar ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.