Blog

Programa Neotec 2020

S’ha publicat en el BOE del 16 d’abril, l’extracte de la convocatòria del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial E.P.E. (*CDTI) del Programa *Neotec, que finança projectes empresarials de desenvolupament de tecnologia de petites empreses innovadores.

Les ajudes van dirigides a PIME innovadores, amb domicili fiscal en *Espala i amb menys de 3 anys, amb capital social mínim de 20.000€, no estar cotitzades ni haver distribuït beneficis, tindre els comptes anuals depositats en el registre mercantil.

Les ajudes poden arribar fins al 70% del pressupost de l’actuació (màxim de 250.000 € per beneficiari). Compatible amb altres ajudes d’altres Administracions o ens públics o privats, nacionals, internacionals, o de la Unió Europea.

Les ajudes s’han de sol·licitar abans de el  30 de juny de 2020 (12.00 hores). a través dels formularis i mitjans electrònics de la seu electrònica del *CDTI.

Consulta tots els detalls del Programa *NEOTEC 2020 en:

    • Pàgina web del *CDTI – Programa d’ajudes *Neotec 2020
    • Extracte de la convocatòria: Extracte de la Resolució de 8 d’Abril de 2020 de la Presidència del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial E.P.E. (*CDTI), per la qual s’aprova la convocatòria per a l’any 2020 del procediment de concessió d’ajudes destinades a nous projectes empresarials d’empreses innovadores (Programa *NEOTEC) del Subprograma Estatal d’I+D+i Empresarial en el marc del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020 (BOE de 16/04/2020)
    • Convocatòria
    • Bases reguladores: Ordre *CNU/1308/2018, de 28 de novembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió per part del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, E.P.E., d’ajudes públiques en el marc del Subprograma Estatal d’I+D+i Empresarial del Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020, destinades a empreses (BOE de 10/12/2018)

Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.


Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.