Blog

II convocatòria acceleradora *PARSEC

En el marc de col·laboració entre COITCV/AVIT i el clúster de l’energia AVAESEN, membre del consorci europeu que desenvolupa la Acceleradora PARSEC, us convidem a totes les Pimes, startups i emprenedors a presentar-vos a la segona convocatòria (Open Call 2) abans del 20 de juny de 2020 a les 17.00. El programa d’acceleració és finançat per la Unió Eruopea a través del programa d’investigació i innovació H2020 (grant agreement No 824478).

La segona convocatòria “Call for consortia” busca 15 consorcis d’empreses que s’unisquen a la segona fase de l’acceleradora PARSEC i que recibiran 100.000€ (màxim 50.000 € per soci del consorci) a més de serveis de suport per a Desenvolupament de Negoci i llançament al Mercat dels seus productes o serveis.

Les empreses interessades han d’unir-se en consorci a una de les empreses de la xarxa de 100 guanyadors de PARSEC (#100PARSEC) que es van seleccionar en la primera convocatòria. Els consorcis han de ser cross-regionals i/o cross-sectorials i han d’estar formats per un mínim de 2 membres i un màxim de 4 i han de desenvolupar una solució per als sectors alimentació, energia o medi ambient basada en dades d’observació de la terra. El líder del consorci ha de ser un dels 100 guanyadors en la primera convocatòria. Cada consorci haurà de presentar i defensar la seua idea de negoci enfront d’un jurat d’experts durant els Demo Days, que tindran lloc el 2-3 de juliol de 2020.

Per a facilitar la interacció amb la xarxa de 100 guanyadors de la primera convocatòria es disposa d’un espai de matchmaking al qual les empreses es poden registrar ací.

Per a més informació pots accedeix a la Guia de sol·licituds (Guide for Applicants) i assistir al Webminar informatiu que el consorci organitza el pròxim 21 d’abril a les 14.00 i al qual es pot registrar ací. L’idioma oficial de l’acceleradora PARSEC és l’anglés.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.