Blog

Esdeveniment oficial del 1r Centenari del títol d’Enginyer de Telecomunicació

El COIT/AEIT et convida a assistir a l’esdeveniment oficial del 1r Centenari del títol d’Enginyer de Telecomunicació. 22 d’abril a les 18.00. Registra’t ací.

El 22 d’abril de 1920 va nàixer el títol d’Enginyer de Telecomunicació, i així ho recollia La Gaseta de Madrid uns dies després. També es descrivien els estudis superiors necessaris per a obtindre aquest títol. El COIT i l’AEIT reconeixen aquest esdeveniment com el naixement oficial de la professió d’Enginyer de Telecomunicació.

Recordem així als professionals que han anat creant professió i conformant la societat tal com la coneixem hui. Pioners de cada promoció que van anar dissenyant, projectant, executant, inspeccionant, certificant, gestionant projectes i empreses, i formant a les successives generacions d’Enginyers de Telecomunicació que han donat lloc, després d’aquests 100 anys, tant a l’avanç i desenvolupament tecnològics que hui gaudim com a les bases del futur.

Aquest és el primer de la llista d’esdeveniments que tant des del COIT/AEIT com des del COITCV/AVIT i la resta de demarcacions, realitzarem per a celebrar els 100 anys de professió i volem comptar amb tu com a professional i agent del sector. GRÀCIES PER FORMAR PART DE LA NOSTRA HISTÒRIA.

Enginyers de Telecomunicació: 100 anys connectant emocions


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.