Blog

Subvencions a projectes de digitalització de pime (DIGITALITZA-CV TELETREBALL)

IVACE ha publicat la convocatòria de subvencions a fons perdut del 40% per a petites empreses i del 30% per a mitjanes empreses del programa DIGITALITZA-CV TELETREBALL.

L’objecte de les subvencions és donar suport a les actuacions per a la implantació i posada en marxa de solucions innovadores per a facilitar el teletreball de l’empresa sol·licitant, amb un import màxim de 100.000€. Poden ser beneficiaris d’aquestes ajudes les empreses donades d’alta amb un CNAE en les seccions C, D, E, F, H, J i M.

El termini de presentació de sol·licituds és del 4 al 26 de maig. La tramitació tant de la sol·licitud com en general del procediment serà electrònica en la pàgina: https:// www.ivace.es. La sol·licitud i la memòria tècnica s’adequaran als models normalitzats que es poden descarregar en la pàgina web de l’IVACE i es tramitaran davant el registre telemàtic de l’IVACE.

Consulta tota la informació sobre el programa DIGITALITZA-CV TELETREBALL en:


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.