Blog

Formació gratuïta ciberseguretat maig 2020 (acord SSH TEAM)

El Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació ha aconseguit un acord amb SSH TEAM per a potenciar i fomentar les vocacions tecnològiques entre els joves.

Per a això, posem a la disposició dels familiars més joves dels nostres col·legiats dos cursos gratuïts per a introduir-los en el món de la ciberseguretat i les seues implicacions. Els cursos seran on-line, d’una hora setmanal durant el mes de maig de 2020.

– Escola de Hackers, dirigit a alumnes d’ESO i Batxiller. Destinat a joves d’entre 12-18 anys, tindrà lloc els dies 6, 13, 20 i 27 de maig. El termini per a realitzar la inscripció serà fins al dia 30 d’Abril.

– Introducció Hacking Ètic, dirigit a alumnes d’FP i universitaris. Destinat a joves a partir de 18 anys, tindrà lloc els dies 7, 14, 21 i 28 de maig. El termini per a realitzar la inscripció serà fins al dia 30 de Abril.

Més informació en la nostra pàgina web.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.