Blog

Projecte europeu INFINITy

La Universitat Politècnica de València i l’Instituto de Biomecànica de València dins del projecte europeu INFINITy, per a persones amb deterioració cognitiva lleu realitzaran un taller formatiu online els dies 10 i 11 de maig.

La finalitat dels tallers formatius és d’una banda donar a conéixer l’aplicació INFINITy i validar el sistema, que ha sigut modificat tenint en compte les consideracions de l’usuari final.

Per a aquests tallers necessitem la participació voluntària de professionals que treballen amb persones amb Alzheimer i de familiars que tinguen relació amb persones amb Alzheimer. Tots els participants han de disposar de coneixements i equipament per a realitzar la sessió online.

Es realitzaran 4 tallers, amb els següents horaris i dates:

  • Per a professionals:
    • Taller 1: Dia 10 de maig a les 12 hores
    • Taller 2: Dia 11 de maig a les 16 hores
  • Per a familiars:
    • Taller 1: Dia 10 de maig a les 16 hores
    • Taller 2: Dia 11 de maig a les 12 hores

Aquests tallers es realitzaran mitjançant reunions virtuals. Són voluntaris i sense gratificació. En els mateixos s’utilitzarà la tècnica de grups de discussió per a dur-los a terme.

Els participants abans de la sessió hauran de donar el seu consentiment per a participar i perquè la sessió siga gravada per vídeo. La sessió es gravarà amb la finalitat exclusiva del seu posterior tractament de la informació parell parteix d’investigadores de l’IBV, de forma anonimizada. Aquests enregistraments seran esborrats una vegada finalitze el projecte.

Si vols col·laborar en el projecte, escriu a Vanessa Jiménez abans del dia 7 de maig indicant si eres familiar o professional, així com quin dia dels proposats podries participar.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.