Blog

webinar “Internet per satèl·lit, una perspectiva pràctica i actualitzada”

La AVIT et convida al webinar “Internet per satèl·lit, una perspectiva pràctica i actualitzada”, que serà impartida per bigbluempresa del PARC AVIT, dirigida per Sergio Goterris, col·legiat i associat del COITCV/AVIT.

La jornada tindrà lloc el 19 de maig a las 10:00h a través de la plataforma TEAMS.

Coneixeràs la tecnologia d’accés internet per satèl·lit actualment disponible i l’habilitació per a la distribució i instal·lació de solucions bigblu internet. Pots consultar tota la informació de la jornada i inscriure’t ací.No perdes l’oportunitat de conéixer les solucions actuals de la mà de bigblu t’esperem!

#yomequedoencasa però continue formant-me.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.