Blog

Debate virtual: “Medidas para la reactivación económica de España”

El GT de Regulació i Polítiques de Telecomunicació del COIT, et convida a el Debat virtual: “Mesures per a la reactivació econòmica d’Espanya”, que tindrà lloc el pròxim 14 de maig de 18.00 a 19.30 hores.

NOTA IMPORTANT: Per a assegurar el correcte funcionament del debat i de la plataforma online a través de la qual es transmetrà en directe, les places per a assistir a l’esdeveniment en directe són limitades i estaran subjectes a ordre d’inscripció emplenant el formulari. El dia de l’esdeveniment al matí s’enviarà un correu electrònic amb les dades de connexió del debat als assistents prèviament inscrits en el formulari.

 


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.