Blog

Iniciant descompressió: qüestions legals clau davant el *COVID-19. Aspectes pràctics i experiències en matèria societària i laboral

El 14 de maig de 2020 a les 10:30h fins a les 11:30h via Streaming tindrà lloc l’esdeveniment online “Iniciant descompressió: qüestions legals clau davant el COVID-19. Aspectes pràctics i experiències en matèria societària i laboral”.

El Club d’Empreses Responsables i Sostenibles de la Comunitat Valenciana (CE/R+S) ha organitzat juntament amb la Universitat Europea de València l’esdeveniment online que donarà resposta a totes les preguntes que en matèria legal i laboral afronten les empreses en la situació excepcional en la qual ens trobem.

Aquest webinar es planteja amb una visió eminentment pràctica, amb l’objectiu que els assistents puguen extraure idees concretes i accessibles que puguen aplicar en les seues respectives organitzacions, per la qual cosa el contingut se centrarà en el desenvolupament d’exemples i l’anàlisi de situacions i experiències reals. Després de l’exposició, s’obrirà un torn de preguntes per a solucionar els dubtes que puguen tindre els assistents.

Punxa ací per a realitzar la teua inscripció


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.