Blog

ASLAN2020 Live!

Les infraestructures digitals estan sent una peça clau per a reduir l’impacte de la greu crisi que està afrontat la nostra societat i economia. Els espais de treball digitals, les xarxes 5G, els entorns multi-cloud, etc. estan permetent mantindre part de l’activitat econòmica i social, a més seran la base per a desenvolupar serveis adaptats als nous temps.

A través d’aquest gran webinar, l’Associació @aslan vol continuar amb el compromís que des de fa 30 anys realitza ininterrompudament, acostant les últimes innovacions tecnològiques i solucions de ciberseguretat als responsables de tecnologia en grans i petites organitzacions.

L’esdeveniment és gratuït prèvia inscripció que podràs realitzar punxant ací

Per a més informació consulta el següent enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.