Blog

Taula redona virtual “Enginyers de Telecomunicació: 100 Anys Connectant Emocions. Les telecomunicacions dibuixen el seu horitzó”.

El dijous, 21 de maig, la Associació d’Enginyers de Telecomunicació de la Rioja (AITER) i el COIT et conviden a la taula redona virtual “Enginyers de Telecomunicació: 100 Anys Connectant Emocions. Les telecomunicacions dibuixen el seu horitzó”. En la sessió es farà un repàs de la nostra professió, les seues 100 anys i els reptes aconseguits, així com el seu important paper actual i futur en el desenvolupament de la nostra societat.

Imprescindible realitzar la inscripció en el formulari.

Modera: Lucía Sáenz Fernández, Enginyer de Telecomunicació, Specialist Direct Sales en Vodafone i vocal de la Junta de Govern de AITER

Intervenen en la taula virtual commemorativa del Dia Mundial de les Telecomunicacions i el Centenari del títol Enginyer de Telecomunicació, els següents ponents:

  • Ester Gutierrez Riaño (Directora General per a l’Avanç Digital del Govern de La Rioja)
  • José Luis Pancorbo Clement (President de AERTIC, Associació d’empreses TIC de La Rioja)
  • Blanca Ceña Fernández (Country Managing Director and Board President en Vodafone Towers Spain SL)
  • Javier Riduejo Pérez (Cap de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Logronyo, responsable de l’àrea tecnològica)

 

NOTA IMPORTANT: El mateix dia de l’esdeveniment s’enviarà un correu amb les dades de connexió a tots els inscrits en el formulari.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.