Blog

Panell d’Experts sobre tendències tecnològiques

L’Associació @aslan organitza el pròxim 27 de maig un Panell d’Experts en directe per a debatre sobre les tendències tecnològiques per a afrontar un entorn d’incertesa i aprofitar l’oportunitat per a millorar l’automatització de la gestió d’infraestructures i integració amb tercers.

La crisi del COVID-19 ha suposat un canvi radical en les necessitats IT de moltes organitzacions del sector públic, des dels Ajuntaments a la Sanitat, passant pel món de l’Educació, els Transports o els grans Ministeris.

Els responsables de les seues infraestructures digitals estan afrontant el repte d’un canvi d’escenari sense precedents, amb milers d’usuaris teletrabajando i canvis bruscos en les prioritats tecnològiques de l’organització.

Consulta tota la informació i inscriu-te ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.