Blog

Codi electrònic de normativa estatal i autonòmica «Crisi Sanitària COVID-19»

A causa de la situació de crisi sanitària generada pel virus COVID-19, la Agència Estatal Boletín Oficial del Estado ha estimat d’utilitat elaborar una recopilació actualitzada de la normativa en la matèria dictada a aquest efecte.

El codi electrònic Crisi sanitària COVID-19 recull el text consolidat de la normativa estatal publicada en el BOE en relació amb aquesta situació d’emergència de salut pública. A més, i atés que la situació demanda l’actuació concurrent de tots els poders públics en l’exercici de les seues respectives competències, ofereix, en la nota introductòria, una relació de la normativa dictada fins al moment per les Comunitats Autònomes, facilitant l’accés a la mateixa mitjançant enllaços als diaris oficials corresponents.

A causa de l’extraordinari interés que té aquesta publicació, tant per als gestors de la crisi com per a la ciutadania en general, i a la seua permanent actualització, des de la pàgina del COITCV hem inclòs un vincle permanent a la Biblioteca Jurídica Digital en la zona de bàners de la nostra pàgina web.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.