Blog

Actualització comunicat II Dividend Digital

L’apartat huit de l’article tercer de l’Ordre SND/440/2020, de 23 de maig, per la qual es modifiquen diverses ordres per a una millor gestió de la crisi sanitària ocasionada pel COVID-19 en aplicació del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, que va fer efecte el passat 25 de maig, va introduir una nova disposició addicional cinquena en l’Ordre SND/399/2020, de 9 de maig, que alça la suspensió de les activitats relacionades amb obres d’intervenció en edificis establida per l’Ordre SND/340/2020, de 12 d’abril.

Aquesta mesura introdueix la possibilitat de realitzar tota classe de treballs professionals en edificis existents.

En relació amb el comunicat sobre el segon dividend digital, publicat el 22 de maig de 2020, us informem que hui, 1 de juny de 2020, s’ha actualitzat el contingut del mateix. La modificaicón indica que:

  • Es podrà continuar amb les actuacions de canvis directes de canal.
  • En les actuacions d’adaptació d’instal·lacions col·lectives de recepció, queda sense efecte la prohibició de retirar de les capçaleres de les instal·lacions col·lectives de recepció de TV els canals radioelèctrics que s’abandonen en incorporar els nous que els substituiran, com a conseqüència del procés d’alliberament del Segon Dividend Digital.

A partir de l’1 de juny de 2020, en les àrees geogràfiques que es troben almenys en la Fase 1 del Pla per a la transició cap a una nova normalitat, aprovat per Acord de Consell de Ministres de data 28 d’abril de 2020, en lloc de Fase 2, com estava establit en el comunicat del 22 de maig de 2020.

El comunicat actualitzat el podeu trobar ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.