Blog

La importància de la Infraestructura de xarxa a l’entorn d’edificis intel·ligents i noves seus corporatives

Estimat col·legiat,

El COIT organitza el webinar “L’importància de la Infraestructura de xarxa a l’entorn d’edificis intel·ligents i noves seus corporatives”, en el qual es parlarà de les diferents tecnologies que integren les instal·lacions de comunicacions dels edificis moderns, fent un repàs dels diferents estàndard Wi-Fi, la necessitat de cobertura mòbil 4G/5G en interior, la connectivitat IoT tant de manera sense fil com a través dels nous sistemes de cablejat basat en un sol parell (SPE), la creixent demanda de tecnologia PoE (Power Over Ethernet) i les seues implicacions per a adoptar-la de manera massiva, i les noves tecnologies de transmissió a través de fibra òptica multimodo usant multiplexació per longitud d’ona (SWDM).

Data: 16 de juny a les 11:00h a través de l’aplicació Zoom

Duració estimada: 60 minuts

Imprescindible inscripció en el formulari


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.