Blog

Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de Transport (MUSIT)

El setembre vinent l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canales i Ports amb la col·laboració de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicació de la UPV, posa en marxa la primera edició de el Màster Universitari en Sistemes Intel·ligents de Transport (MUSIT).

El Màster està destinat  a Graduats, Enginyers i Enginyers Tècnics de les famílies de les Enginyeries de Camins, Canales i Ports, Obres Públiques, Telecomunicació, Informàtica, Industrial especialitat electrònica i automàtica, i Aeroespacial especialitat aeronavegación.

Tota la informació relativa a MUSIT la pots trobar en https://www.upv.es/titulaciones/musit/indexc.html, la informació sobre matrícula es pot trobar en el següent enllaç: https://www.upv.es/entidades/sa/mastersoficiales/u0828021.pdf

S’obri el termini extraordinari de matrícula del 2 al 10 de setembre de 2020. Si vols ampliar informació o consultar els teus dubtes, estem a la teua disposició en: musit@cam.upv.es


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.