Blog

Digital Week – fira online per a la digitalització de l’empresa

El COITCV col·labora amb La Neurona per a la posada en marxa de DIGITAL WEEK, del 7 al 10 de juliol de 2020, la primera fira online per a ajudar les empreses a adaptar-se a la nova normalitat. Amb més de 40 ponents, 15 webinars, 9 patrocinadors confirmats fins hui, 8 sessions formatives, i 4 dies seguits de retrasmisión, l’esdeveniment online es configura com el primer d’aquestes característiques sorgit després de la crisi provocada pel COVID-19.

L’objectiu de Digital Week és oferir recursos, actualitzar la informació dels professionals dins d’un entorn canviant, on es pretén donar a conéixer totes les eines necessàries per a convertir l’amenaça del canvi en una oportunitat de negoci.

Les jornades estaran dividides en quatre ecosistemes temàtics, que compten amb dues sessions de continguts cadascun: ponències, taules redones i debats amb els millors experts perquè les empreses s’adapten a la nova normalitat digital. Totes les tendències per a la digitalització de el departament financer, el de màrqueting, el comercial i el departament de RH. Durant les jornades es realitzaran webinars – Salas Demo, on existirà la possibilitat de conéixer en temps real aquestes solucions tecnològiques.

Consulta més informació e assisteix de manera gratuïta des de la web oficial de l’esdeveniment


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.