Blog

II cicle de webinars ADEIT – Fundació Universitat-Empresa de València

La ADEIT ens convida al segon cicle de webinars sobre Ciberseguretat, Protecció de dades i Transparència, i Subvencions i ajudes en temps de COVID-19. Els pròxims i els seus ponents són:

  • Dimarts 23 de juny 2020, de 17:00h a 19:00h “TRANSPARÈNCIA, PROTECCIÓ DE DADES I COVID-19”
    Esperanza Zambrano Gómez, Subdirectora General de Reclamacions del Consell de Transparència i Bon Govern, i
    Agustín Puente Escobar, Soci de l’àrea de Privacitat, IT i Entorns Digitals de Broseta Abogados, S.L.P.
  • Dimarts 30 de juny 2020, de 17:00h a 19:00h “SUBVENCIONS I AJUDES EN LA CRISI”
    Mario Garcés Sanagustín, Diputat en el Congrés dels Diputats, Interventor i auditor de l’Estat i Inspector d’Hisenda de l’Estat en excedència, i
    Alberto Palomar Olmeda, Soci Professional de Broseta Abogados i Professor Titular de Dret Administratiu de la Universitat Carles III de Madrid.

La metodologia és una exposició de l’estat de la qüestió pels ponents i a continuació preguntes dels assistents. En aquest enllaç podeu accedir a la pàgina web on està disponible tota la informació.
En cas d’estar interessats en algun d’ells per favor contacteu amb rosa.lucas@adeituv.es amb la referència COITCV per a inscriure-vos i rebre l’enllaç a la videoconferència.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.