Blog

Premi Joves MásHumano

Des de Fundació MásHumano llancen una nova edició del Premi Joves MásHumano, per a premiar projectes d’emprenedoria social que fomenten una societat més responsable i sostenible, i facen front als nous reptes socials als quals ens enfrontem i, en concret, als Objectius de Desenvolupament Sostenibles de l’Agenda 2030.

Per a això, els participants -joves d’entre 14 i 30 anys- han de presentar idees o projectes en procés de prototipado, que donen solució a cadascuna de les categories establides. El termini per a la presentació de projectes romandrà obert fins al 30 de setembre de 2020, a través de la web premiomashumano.com

Consulta més informació ací.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.