Blog

Fòrum tendències tecnològiques 2020 “Preparats per a l’explosió de la dada i la connectivitat”

Del 14 de juliol al 21 de juliol del 2020 s’inicia un Cicle de Fòrums especialitzats que l’Associació @aslan, amb el suport de més de 130 empreses associades i l’assessorament de la Junta Directiva i el Grup EMVA, organitza per a analitzar i divulgar noves tendències tecnològiques habilitadores de la Transformació Digital (THD).

La Tecnologia, ara més que mai, és una prioritat i els equips responsables de la digitalització tenen el repte de triar el camí i els partners per a optimitzar els seus resultats.

En aquest fòrum s’analitzaran tendències i reptes per a disposar d’infraestructures digitals àgils i segures, adaptades als nous temps en els quals les dades i la connectivitat estan creixent exponencialment.

Si vols més informació sobre el fòrum punxa ací


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.