Blog

Presentació virtual de l’informe “Superant els riscos d’una intel·ligència artificial sense ètica ni regulació”

El dia 9 de juliol del 2020 a les 18 hores el COIT et convida a la presentació virtual “Superant els riscos d’una intel·ligència artificial sense ètica ni regulació”.

La publicació abasta tots els camps d’actuació entorn de la Intel·ligència Artificial (IA), des de les seues tècniques i tecnologies fins a les estratègies empreses a nivell nacional, passant per una reflexió tan adequada com necessària sobre les implicacions socials i ètiques de la IA. A més, un capítol de l’informe tracta diferents exemples d’aplicació de la IA, prenent com a referència diferents àmbits, com les tecnologies de la salut, el transport ferroviari, la conservació de la naturalesa, la seguretat i, finalment, les telecomunicacions.

La informació aportada en l’informe està amanida amb opinions d’importants professionals del sector.

El document també abasta les conseqüències socials de la implantació de la IA.

NOTA IMPORTANT: Dues hores abans de l’inici de l’esdeveniment s’enviarà un correu amb les dades de connexió a tots els inscrits en el formulari


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.