Blog

Ampliat el termini de presentació: II Premi Talgo a l’Excel·lència Professional de la Dona en l’Enginyeria

A causa de les cirsunstancias actuals, s’àmplia el termini per a la presentació de candidatures de la 2a Edició del Premi a l’Excel·lència de la Dona en l’Enginyeria fins al dia 31 de març de 2021.

Talgo ha llançat la convocatòria de la segona edició del “Premi Talgo a la a l’Excel·lència Professional de la Dona en l’Enginyeria”, un guardó que busca premiar a aquelles enginyeres que fomenten, a través de la seua carrera professional, que cada vegada més dones estudien i es decanten per les professions STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques).

El premi està dirigit a aquelles dones de referència que, per la seua trajectòria universitària i professional, hagen aconseguit grans assoliments i/o reconeixements en l’àmbit de l’enginyeria en empreses, institucions o organitzacions públiques o privades.

Aquest guardó, dotat amb 25.000 euros, té com a objectiu últim superar els estereotips de gènere sobre aquesta professió i impulsar la rellevància professional de la dona, tant en la indústria com en la universitat, reconeixent-se així la seua excel·lència i dedicació.

La presentació de candidatures es realitza a través del formulari de la pàgina web  www. ingenieraexcelente.com


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.