Blog

Campiones del Google Technovation Girls

El nostre company Aurelio Pons ha tutoritzat a l’equip guanyador del Google Technovation Girls, format per cinc alumnes de l’ESO. Les candidates han dissenyat i programat l’app Blue Duck Albufera per a la protecció del Parc Natural de l’Albufera, la millor proposta europea entre equips de 62 països.

Cinc estudiants de primer i segon de l’ESO, un mentor col·legiat del COITCV, un repte de Google… i un premi europeu! Aurelio Pons, professor de la Universitat CEU Cardenal Herrera i col·legiat del COITCV, ha mentorizado a les cinc alumnes valencianes campiones d’Europa del concurs de Google Technovation Girls. Un campionat organitzat per a fomentar les vocacions femenines cap a les carreres tecnològiques i l’emprenedoria, en el qual han competit equips de 62 països, entre ells 242 equips espanyols, 21 de la Comunitat Valenciana.

Les estudiants Julia Alfaro, Laia Cuevas, Lola Heras, Sofía Montsó i Lola Pons, tutoritzades per Aurelio Pons, han dissenyat i programat l’app Blue Duck Albufera per a conscienciar i promoure la protecció del Parc Natural de l’Albufera.

ENHORABONA CAMPIONES!!!!!!

Lee la nota de premsa completa ací.Descàrregues

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.