Blog

Resolució 17 de juliol sobre prevenció contra el COVID-19 en el DOGV

Dins del marc del conveni del servei d’assessorament jurídic gratuït per a col·legiats/associats, que tenim amb ARRIBAS & PARTNERS ADVOCATS remetem una nota informativa amb les repercussions de la Resolució publicada el dia 18 de juliol en el DOGV mitjançant la qual s’augmenta l’obligació de l’ús de màscares, amb la repercussió en els espais de treball i la responsabilitat de l’empresa, en el compliment de la citada resolució.

Destaquem que la obligatorietat s’estén a la via pública, espais a l’aire lliure i espais tancats d’ús públic o oberts al públic. En els espais privats es recomana el seu ús quan no es puga garantir la distància social de 1,5 metres o quan existisca confluència amb persones no convivents.

En la següent nota informativa ens detallen les recomanacions, obligacions i altres mesures.


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.