Blog

Ajudes a projectes d’inversió per COVID-19

El dilluns, 21 de setembre de 2020 a les 23.59 hores finalitza el termini per a la presentació de les sol·licituds per a accedir a les subvencions a projectes d’inversió per a la reorientació de les capacitats productives de la indústria manufacturera valenciana per la Covid-19.

L’objecte de les ajudes és donar suport al desenvolupament de nous productes innovadors per part de les empreses de la indústria manufacturera valenciana que hagen adaptat la seua activitat o reorienten les seues capacitats productives amb la finalitat de produir a gran escala material sanitari per a atendre un previsible increment de demanda i afrontar l’emergència sanitària davant possibles rebrots de Covid-19. Podran beneficiar-se de les mateixes aquelles empreses de la Comunitat Valenciana, que compten amb almenys 10 persones com a personal propi.

L’ajuda consistirà en una subvenció a fons perdut calculada com un percentatge sobre els costos subvencionables del projecte, aplicant una intensitat d’ajuda del 75% sobre aquests.

En qualsevol cas, el resultat de l’ajuda calculada no podrà ser superior a 400.000 euros.

Per a més informació punxa ací


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.