Blog

Digitalització en el comerç i sector retail. Casos d’èxit

El dimecres 23 de setembre 2020 de 15 a 16.30 hores tindrà lloc la sessió dins del Cicle Fòrum Emprenedoria i Sector Retail: “Digitalització en el comerç i sector retail. Casos d’èxit”.

La situació Covid19 ha posat de manifest la importància que per al comerç i la botiga física té comptar amb una estructura online de venda i promoció, més o menys sofisticada.

La digitalització ja no té volta arrere. Una gran quantitat de comerços s’han vist obligats a pujar-se a tota velocitat a aquest tren per a adaptar-se a la nova realitat i no quedar fora de l’entorn de compra del consumidor.

En aquesta sessió del Cicle Fòrum Emprenedoria amb Talent Comerç i Sector Retail coneixerem tres casos ben diferents, però amb un denominador comú: la integració d’eines digitals en les seues empreses.

Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovada.

Pots realitzar la inscripció online en el següent enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.