Blog

Solucions tecnològiques per al sector turístic en l’entorn COVID. Casos d’èxit

El dijous 17 de setembre 2020 de 10 a 11.30 hores tindrà lloc la secció dins del Cicle Fòrum Emprenedoria amb Talent Turisme: “Solucions Tecnològiques per al sector turístic en l’entorn COVID. Casos d’èxit”

En els últims mesos, a causa de la crisi provocada en el sector per la Covid, la tecnologia s’ha erigit com a part fonamental d’una nova normalitat marcada per la necessitat d’obtindre i oferir la major garantia de seguretat tant al turista com al resident.

Les solucions tecnològiques actuals permeten realitzar control d’aforaments, predir brots a través de l’anàlisi d’aigües residuals, prendre decisions a partir del big data… per a adaptar el sector turístic a la nova realitat que, de moment, sembla haver arribat per a quedar-se.

Aquesta iniciativa de CEEI València, és promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l’emprenedoria innovada.

Pots realitzar la teua inscripció online en el següent enllaç


Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.