Blog

Candidatures als premis NTV2020

El COITCV en col·laboració amb GVA, ETSIT-UPV , IVACE, organitzen la XXII edició dels Premis i Nit de les Telecomunicacions Valencianes (NTV 2020), l’acte més important del sector de les Tecnologies de la informació i les Telecomunicacions a la Comunitat Valenciana, que tindrà lloc el pròxim  dijous 15 d’octubre.

En aquesta edició, sota el lema “Seguretat en la societat hiperconectada”,  es ressaltaran i donaran a conéixer les claus de l’èxit en l’era digital, quins factors han de ser tinguts en compte per les empreses, per les institucions i per tots els agents econòmics, per a traure-li el màxim partit als avanços tecnològics, centrant-nos en la clau més important com a base de totes les altres, la seguretat.

Fins al 25 de setembre es poden presentar les candidatures als Premis d’aquesta edició. Consulta les categories de premis i envia la teua candidatura. Com a col·legiat pots presentar la candidatura de qualsevol persona o entitat a les 6 categories convocades.

Segueix a NTV en Facebook, @nocheteleco_vlc, LinkedInYouTube


Comentaris

por

[…] Esperem que el proper any puguem reunir-nos de nou i vos recordem que el 12 de novembre, i en un nou format totalment virtual, serà la XXII Nit de les Telecomunicacions Valencianes. […]

Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.