Blog

Oferta en COITCV: Gerent COITCV

En COITCV, estem en la cerca d’un Gerent per al COITCV,  la missió del qual siga liderar totes les activitats del col·legi i representar al col·lectiu davant empreses i organismes públics quan siga necessari

Som una entitat sense ànim de lucre la missió del qual és col·laborar en el desenvolupament personal i la formació complementària dels enginyers de telecomunicació, així com donar difusió del coneixement i ús de les tecnologies de la informació i les comunicacions en la societat valenciana. Buscar sinergies entre els professionals, fomentar l’ocupació de qualitat, fer de la formació un instrument per a ser més competitius, comunicar allò que des de la gestió del COITCV es considera rellevant i també oferir un espai obert perquè tots els col·legiats puguen transmetre a la societat valenciana allò que consideren interessant.

Estàs interessat? Consulta tota la informació de l’oferta ací.

Tens de termini per a enviar el teu CV fins al 05/10/2020.

Comptem amb tu!


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.