Blog

COIT | Webinar: Normativa autonòmica de Galícia sobre Infraestructures Bàsiques de Llar Digital​

El COIT, en col·laboració amb l’Associació de Enxeñeiros de Telecomunicació de Galícia, et convida al Webinar “Normativa autonòmica de Galícia sobre Infraestructures Bàsiques de Llar Digital​”, que realitzarem el pròxim 29 de setembre a les 12.00 hores.

L’objectiu d’aquest Webinar és presentar la iniciativa de la comunitat autònoma de Galícia, creada per a complementar el reglament d’Infraestructures Comunes de Telecomunicació -ICT-, amb una Llei autonòmica que regule la instal·lació d’infraestructures bàsiques per a la instal·lació de Llar Digital en els habitatges. A partir d’aquesta iniciativa, es postula com a obligatori l’apartat sobre Llar Digital que figura amb caràcter voluntari en l’Annex V del reglament de ICT (RD346/2011 d’11 de març), en matèria d’instal·lació de canalitzacions i caixes, que possibiliten la posterior instal·lació del cablejat i dispositius propis de l’HD.

Duració estimada: 60 minuts.

Imprescindible inscriure’s en el següent formulari


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.