Blog

Les Telecomunicacions en el Sector Audiovisual: 1985 – 1996: Una dècada transformadora

El Fòrum Històric de les Telecomunicacions et convida el dilluns 28 de setembre, a les 18 hores a la V jornada del cicle d’Innovacions Pròpies “Les Telecomunicacions en el Sector Audiovisual: 1985 – 1996: Una dècada transformadora”.

Durant la segona meitat dels anys 80 i primera meitat dels 90 es va dur a terme una profunda transformació i reordenació de les telecomunicacions a Espanya, obrint el sector a la seua progressiva liberalització i establint les bases per al desenvolupament del sector audiovisual i la seua obertura a la competència. L’impacte de les telecomunicacions en la transformació i desenvolupament del sector audiovisual a Espanya serà analitzat en la present jornada pels seus protagonistes, exposant les fites més importants de la dècada a nivell nacional i la important aportació dels enginyers espanyols al desenvolupament de les normes europees de TV d’alta definició i TV digital.

NOTA IMPORTANT: Imprescindible inscriure’s en el següent formulari. En les hores prèvies a l’inici de l’esdeveniment s’enviarà un correu amb les dades de connexió a tots els inscrits.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.