Blog

Indicadors de treball IT: Setembre 2020 segons TIC Job

Segons l’anàlisi de l’ocupació IT, realitzat per TIC Job, el volum d’ofertes d’ús del Sector de les Tecnologies de la Informació (TIC) el mes de setembre de 2020  suposa un descens d’un 20% respecte al mateix període de l’any anterior.

Entre els llocs més demandats del sector IT, del total de les ofertes publicades, destaca el de Programador, amb un 28% del total de llocs oferits; seguit d’Analista Programador (19%); Suport/Helpdesk (10%) i Admin. Enginyer de Sistemes (7%).

Quant a les tecnologies més sol·licitades per les empreses durant el mes d’octubre, han sigut Java (20%), Javascript (17%), PL/SQL (11%), SQL (10%) i .NET amb un 8%. Els perfils de desenvolupament han anat augmentant la seua rellevància en la demanda de perfils al llarg d’aquests mesos.

Consulta l’anàlisi del sector IT realitzat per Tic Job, ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.