Blog

Origen i evolució de la xarxa de l’Espai Profund de NASA en el món

El COIT et convida al webinar “ Origen i evolució de la xarxa de l’Espai Profund de NASA en el món”, que realitzarem el pròxim 23 d’octubre a les 11.00 hores. La duració estimada del webinar serà d’aproximadament 60 minuts.

L’objectiu és donar a conéixer com es va formar i s’ha desenvolupat fins als nostres dies la més important xarxa de comunicacions per a l’exploració planetària de la qual Espanya forma part. En aquest webinar veurem la  evolució de la seua tecnologia (antenes, transmissors, models de apuntamiento, freqüències… ) i destacarem la importància de la disponibilitat de la xarxa, ja que qualsevol fallada en els seus sistemes podria significar una pèrdua incalculable de dades científiques.

Imprescindible inscriure’s en el  formulari


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.