Blog

Webinar: Claus d’èxit per a emprendre

El dimecres, 11 de novembre de 2020 de 10.00 a 12.00 hores se celebrarà el webinar: Claus d’èxit per a emprendre.

T’has plantejat alguna vegada treballar pel teu compte i muntar un negoci? Experts del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI València) s’encarregaran d’establir les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en empresa.

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA!!

Es recomana que emplenes el TEST de l’Emprenedor prèviament a assistir a aquesta activitat, per a obtindre un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i el “TEST de la idea” per a rebre una valoració de la teua idea de negoci.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.