Blog

Nit Mediterrània de les Investigadores

La Universitat Politècnica de València (UPV) en col·laboració amb altres 11 institucions  realitzaran el pròxim 27 de novembre, la primera Nit Mediterrània de les Investigadores (Mednight).

L’esdeveniment inclou nombroses activitats, formats, temes i veus d’investigadors de rellevància. Aquestes xarrades, tallers, exposicions virtuals i espectacles variats s’integraran en un programa que pot consultar-se en la web oficial de la Mednight, portal a través del que es publicaran, així mateix, notícies, investigacions recents dutes a terme en els àmbits relacionats, i articles de veus expertes en geologia i biodiversitat, mar i contaminació, clima i energies netes, dieta i alimentació, vida i salut, història i patrimoni, i científiques pioneres i futur.

Pots consultar tota la informació de l’esdeveniment ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.