Blog

Fira Internacional. Noves Tecnologies en el Sector Primari, Transport i Logística

El COITCV, COITAVC i la Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital (GVA) organitzen la Fira Internacional. Noves Tecnologies en el Sector Primari, Transport i Logística.

L’esdeveniment és una oportunitat única per a conéixer les novetats del sector. Tant si pertanys al sector productiu, com si estàs interessat en el sector de la logística i el transport de productes primaris, trobaràs empreses, professionals i fins i tot usuaris amb els quals poder conversar i compartir idees i solucions. En #SmartPrimary trobaràs tot el necessari per a augmentar la competitivitat del teu negoci, mitjançant la participació en les xarrades i conferències, o l’assistència a taules redones amb les novetats tecnològiques per al sector. Tant si eres agricultor, ramader o formes part de la cadena de subministrament, #SmartPrimary és el teu lloc de trobada anual. On les administracions posaran al dia les seues noves actuacions.

La fira es realitzarà els dies 9 i 10 de desembre. Consulta tota la informació ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.