Blog

II Congrés d’Emprenedoria i Innovació Territorial

El II Congrés d’Emprenedoria i Innovació Territorial. Del desenvolupament local a la innovació territorial es consolida en la seua segona edició com un espai per a reflexionar, compartir i consensuar els projectes que des del territori han de desenvolupar-se en moments de crisis com l’actual.

El programa d’aquesta segona edició abordarà aspectes fonamentals del desenvolupament del territori en l’actualitat, presentant casos i experiències de territoris com Catalunya, Castella i Lleó i Comunitat Valenciana. Tindrà lloc el pròxim 26 de novembre en format online de 16.30 a 18:00h. i es dirigeix principalment a Agents de l’Ecosistema Emprenedoria Comunitat Valenciana.

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a la coordinació de l’ecosistema emprenedor de la Comunitat Valenciana.

Pots consultar tota la informació i inscriure’t ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.