Blog

Webinar Intel·ligència Comercial Com entendre la venda?

El dijous 26 de novembre 2020 de 16.15 a 18.15 hores tindrà lloc el webinar online “Intel·ligència Comercial. Com entendre la venda?”.

Ara més que mai hem d’oferir valor en les nostres relacions comercials. Una experiència humana no significa exclusivament contacte, sobretot a de generar confiança, ser rellevant, impecable i memorable. La venda, encara que reflectida en un acte, és la suma de molts altres; un procés de connexió, comunicació i negociació que requereix coneixements, claus, tècniques i estratègies.

Dirigit a empresaris, emprenedors, autònoms, i a persones o treballadors interessats a conéixer claus de la intel·ligència comercial.

És una webinar gratuït, prèvia inscripció. Una hora abans de l’esdeveniment veuràs en la part superior d’aquest registre l’enllaç per a accedir al *webinar (solament podran accedir persones inscrites).

 


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.