Blog

2020 GoDigital Nacional

Congrés organitzat per les Cambres de Comerç Espanyoles per a ajudar-te a impulsar el teu negoci. Forma’t en tendències, eines i estratègies digitals que estan canviant la gestió del talent, la productivitat i la relació de l’empresa amb el client.

Es realitzarà en format online, seran 12 ponències, 11 taules redones i 50 ponents.

Aquest esdeveniment va dirigit a gerents de pimes, Directors de màrqueting, Responsables de desenvolupament de negoci, Responsables de tecnologia.  Autònoms, emprenedors i professionals interessats a conéixer tendències tecnològiques resolutives a nivell empresarial.

Pots consultar tota la informació i inscriure’t de manera gratuïta açí.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.