Blog

1 de desembre. Trobada Telecomunicacions d’Alacant.

El Col·legi Oficial Enginyers de Telecomunicació Comunitat Valenciana i l’Associació Valenciana d’Enginyers de Telecomunicació (COITCV/AVIT) organitza, en col·laboració amb la Universitat d’Alacant (UA), la Universitat Miguel Hernández d’Elx (UMH), la XIX edició de la Trobada Telecomunicacions d’Alacant sota el lema “Les Telecomunicacions davant la COVID-19”, que tindrà lloc el dimarts 1 de desembre a les 18:30h a través de la plataforma Zoom.

La Trobada de Telecomunicacions d’Alacant és un fòrum de reunió significatiu d’estudiants, professionals, professors, investigadors i empresaris del sector de les telecomunicacions i tecnologies habilitadores digitals, a la província d’Alacant. És el més important de quants se celebren a la província d’Alacant i el seu principal objectiu és impulsar i promoure les telecomunicacions alacantines, així com orientar els interessos comuns dins del sector.

La pandèmia causada pel COVID-19 ha posat en relleu la importància de les telecomunicacions en la societat. En concret, administracions, universitats, i empreses han donat una resposta eficaç gràcies a un ús adequat i eficaç de noves tecnologies habilitadores. De la mateixa forma, combatre durant aquests temps les faules i la desinformació associades al cada vegada major ús d’elles, fan necessari reconsiderar com reconéixer-los i combatre’ls.

Aquests temes seran objecte de debat, per a donar a conéixer totes aquestes tecnologies, els esforços realitzats i posar en contacte als professionals, i empreses del sector per a compartir experiències i solucions adoptades durant aquests temps.

Consulta més informació açí.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.