Blog

Incorporació de la nova secretària tècnica del COITCV: Nieves Gallego

La Dra. Enginyera de Telecomunicació i col·legiada, Nieves Gallego Ripoll, es va incorporar el passat 23 de novembre del 2020, com la nova Secretària Tècnica del Col·legi Oficial d’Enginyers de la Comunitat Valenciana (COITCV).

Des del COITCV desitgem felicitar-la per la seua incorporació a l’equip, així com destacar el nostre compromís i suport per a treballar de manera conjunta i aconseguir noves metes, reptes i possibilitats junts.

Així mateix, volem fer extensives les nostres paraules en aquest cas d’agraïment a Marta Mateu, Secretària Tècnica sortint, per la seua dedicació, treball, esforç, professionalitat i bon fer durant tots aquests anys junts. No podem més que desitjar-li molts èxits en l’il·lusionant projecte que ha iniciat.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.