Blog

Webinar: Claus d’èxit per a emprendre

El dimecres 20 de gener tindrà lloc el webinar gratuït “Claus d’èxit per a emprendre”

T’has plantejat alguna vegada treballar pel teu compte i muntar un negoci? En només 2 hores, experts del Centre Europeu d’Empreses Innovadores de València (CEEI València) s’encarregaran d’establir les bases per a accelerar el procés de convertir la teua idea en empresa.

És aconsellable que ompligues el TEST de l’Emprenedor abans d’assistir a esta activitat, per a obtindre un diagnòstic del teu caràcter emprenedor i el TEST de la idea per a rebre una valoració de la teua idea de negoci.

Més informació en el següent enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.