Blog

La Generalitat millora l’accés a Internet en els centres educatius públics de la Comunitat

La Generalitat, a través de la Conselleria d’Hisenda i la Conselleria d’Educació, ha tramitat un nou contracte per a ampliar l’amplada de banda en els centres educatius públics de la Comunitat Valenciana amb l’objectiu de millorar la connectivitat a les aules i aplicar de manera eficaç les TIC en les metodologies educatives.

Des del COITCV/AVIT, volem donar les nostres felicitacions al nostre company José Manuel García Duarte, Director General de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions, per la seua gran faena des de la Generalitat millorant la qualitat de l’ensenyament a través de la millora de la connectivitat dels centres educatius, eina indispensable hui dia.

Consulta la notícia publicada pel València Plaza açí.

Un pas més en la transformació digital i implementació de les TICS.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.