Blog

El Programa Júnior Professional de la UE convoca 54 places dirigides a joves titulats per a realitzar pràctiques durant dotze mesos

El Servei Europeu d’Acció Exterior i la Comissió Europea convoquen el programa de Joves Professionals en Delegacions de la Unió Europea (JPD) 2021.

El programa JPD brinda a joves professionals de la UE l’oportunitat de treballar en alguna de les Delegacions que la UE té repartides a tot el món. Aquest programa ofereix als candidats seleccionats un acord de pràctiques retribuïdes per un període de dotze mesos, que podrà ser renovat per altres dotze mesos addicionals. El període de pràctiques començarà, aproximadament, entre els mesos de setembre i octubre d’aquest any 2021.

Les persones interessades a accedir a aquestes pràctiques tenen fins al pròxim 31 de gener de 2021 (inclusivament) per a enviar el formulari de sol·licitud i tota la documentació requerida en les bases d’aquesta convocatòria.

Consulta les bases de la convocatòria ací.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.