Blog

Webinar digitalització i Next Generation: Amenaces i oportunitats per a Espanya

El dijous 4 de març de 17 a 18.30 hores es celebrarà el webinar gratuït “Digitalització i Next Generation: Amenaces i oportunitats per a Espanya”

La digitalització està transformant en profunditat la societat i l’economia a través d’un procés que combina oportunitats i amenaces molt rellevants.

La pandèmia ha accelerat les transformacions, fent evident que algunes coses seran per sempre diferents i exigeixen una ràpida adaptació.

L’objectiu del seminari és analitzar els reptes de la digitalització i les oportunitats que ofereix l’Estratègia Europea de Recuperació a través dels recursos del Next Generation EU per a impulsar la transició digital a Espanya i la seua transformació econòmica, empresarial i social.

El webinar està dirigit a empreses, treballadors, administració pública, sistema educatiu i, en general, a tota persona interessada.

Pots inscriure’s directament en https://formacion.adeituv.es/digitalizacion-next-generation/

Posteriorment a la teua inscripció rebràs un altre correu amb l’adreça i recomanacions per a l’accés a la plataforma.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.