Blog

Beques SEPI d’iniciació en l’empresa

La Fundació SEPI posa en marxa una nova edició del Programa de Beques d’Iniciació en l’Empresa. L’objectiu del mateix és facilitar la realització d’un període de formació pràctica en l’àmbit empresarial a persones joves (ja siga universitàries o de grau superior de formació professional) sense experiència professional.

Les beques tindran una duració inicial de sis mesos i podran ser prorrogables per altres sis mesos. La data d’incorporació serà, previsiblement, al maig per a la primera fase d’aquestes ajudes, i al novembre per a la segona.

Les sol·licituds hauran de ser realitzades a través del formulari publicat en la pàgina web de la fundació. El termini conclou el dimarts 9 de març. Les entrevistes es realitzaran a Madrid.

Per a més informació punxa en el següent enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.