Blog

ESA Young Graduate Trainee 2021: Se cerquen astronautes

L’Agència Espacial Europea (AQUEIXA) ha llançat a una nova edició del seu programa de pràctiques Young Graduate Trainee 2021, dirigida a joves graduats universitaris que desitgen participar activament en el desenvolupament i operació de missions espacials en un entorn internacional i multicultural.

Aquest programa de pràctiques està obert a alumnes d’últims cursos de grau universitari o de màster, així com a joves a acabats de titular en una carrera universitària. Els candidats que es troben cursant un màster, hauran d’haver-lo acabat en el moment de començar a treballar en l’AQUEIXA si resultaren seleccionats.

L’AQUEIXA ofereix a canvi un contracte d’entre uns i dos anys de duració, així com un salari mensual que oscil·larà entre els 2.300 i els 2.700 euros, segons la ubicació que li corresponga a cada becari.

El termini de sol·licitud està obert fins a l’1 de març.

Per a més informació punxa en aquest enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.