Blog

Premis Noves Idees Empresarials. FUNDEUN

FUNDEUN convoca la 27a edició dels Premis Noves Idees Empresarials dirigits a emprendedor@s amb l’objectiu de traslladar al mercat noves propostes i potenciar la creació d’empreses innovadores a la nostra província d’Alacant.

L’objectiu de la convocatòria és fomentar el desenvolupament d’activitats empresarials a la província, que suposen innovació i diversificació de processos, productes o serveis, realitzada per universitaris.

Podran concórrer individualment o en grup, un màxim de tres persones, alumnes i Titulats (dels últims 4 anys) de Grau, Masters Oficials, de Postgrau i Doctorat, Becaris d’Investigació, Professors d’Universitats i Tècnics de F.P. de la Província d’Alacant.

Només s’admetrà un projecte per autor i no podran participar autors premiats en anteriors convocatòries.

El termini de recepció de sol·licituds finalitzarà el 19 d’abril de 2021 a les 14.30 h.

*Si en enviar els documents pel formulari et dona error pots enviar-los per correu electrònic: fundeun@ua.es

Per a més informació punxa en aquest enllaç


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.