Blog

Webinar gratuït de Coaching “El Café dels Dimarts”

Francisco Javier Gomis Carreno, col·legiat i associat del COITCV/AVIT col·labora en els webinars “El Café dels Dimarts”, que realitza al costat de la seua sòcia María Luisa Martín Miranda – Coach i formadora.

Aquests webinars, es tracten de trobades mensuals gratuïtes d’una hora de duració, els dimarts en horari de 18.00-19:00h, on el model del coaching servirà de mitjà de comunicació, per a tractar diferents temes com el mindfulness, coaching, PNL, intel·ligència emocional i The Work, entre molts altres.

Pots consultar la informació i inscriure’t des d’aquest enllaç.


Publica el comentari

You must be logged in to post a comment.

Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio, de acuerdo a tus hábitos de navegación. Si continúas navegando, consideramos que aceptas su uso.